Servering och shop

I klubbhuset har vi  reception med kafé och golfshop samlat. Restaurang kan öppnas för större sällskap vid förbokning (se nedan).

Receptionen har öppet:
Vardagar: 08.00-18.00.
Lör-, sön- och helgdag 08.00-17.00
.

Vi som arbetar i receptionen kommer att göra vårt yttersta för att du ska trivas och komma väl tillrätta. Är du inte nöjd med din vistelse, tala om det för oss, är du nöjd berätta det för dina vänner.

Receptionen har telefon 0770-22 00 35 (OBS; ej bokning!)

 

Kafé

Vi har ett trevligt kafé i klubbhuset där vi serverar nybryggt kaffe, läskedrycker, nybredda smörgåsar, korv med bröd, glass m m.

Kaféet passerar du också efter nio spelade hål och då kan du komma in och "fylla på med mer energi" om du så önskar. Vi visar alltid Viasat Golf på vår TV i klubbhuset.


Golfshop

I shopen hittar du det som golfare behöver och kommer på strax innan det är dags att slå ut på första tee.

Vi har ett bra bassortiment av golfbollar, handskar, peggar samt kläder från bland annat Daily Sports, Abacus och Nike. Är du intresserad av golfklubbor, bagar och skor så hittar du det på vår anläggning på Lindö i Vallentuna.


Restaurang

Vi kan erbjuda frukost, lunch och middag i samband med företagsgolf, klubbtävlingar eller andra evenemang. Detta ska alltid beställas i förväg.

Vill Du beställa mat inför en klubbtävling eller annat event, vänligen kontakta receptionen på telefon 0770-22 00 35 alternativt viksberg@golfstar.se


Uppdaterad 2018-04-19 / SP