Viksbergs pro 2018

Jag heter Martin Sjöqvist och ansvarar för proverksamheten på Viksberg. 

 Du når mig via
 mobil;  0708-73 21 00 eller
 e-post; klicka här

Förutom på Viksberg kan du träffa mig på Riksten och Körunda.

Sedan mer än 25 år är jag aktiv golfinstruktör. Jag började spela som knatte och efter golfcollege i USA var det ingen tvekan om vad jag ville ägna mig åt. Kanske har vi redan träffats på någon klubb i stockholmstrakten där jag tidigare undervisat, i Norge, där jag var pro i tre år, eller på någon av mina golfresor till Spanien eller Dubai.

Jag har lagt ned hela min själ och många tusen timmar i att utforska hur man bäst svingar en golfklubba, och hur jag bäst kan förmedla den kunskapen. Varje dag under säsongen har jag slagit 300–500 bollar på rangen. Jag har plöjt igenom instruktionsböckerna, studerat tourens bästa dam- och herrspelare och, inte minst och allra roligast, undervisat tusentals elever. Så jag vågar nog påstå att jag vet en del om att svinga en golfklubba. Kunde man doktorera i golf hade jag säkert försökt göra det.

Kom och testa! Då ska jag berätta vad du behöver göra och varför (sedan är det bara att öva) för att få en klockren sving. Spelet blir mycket roligare då. Jag lovar!
 
Vi ses på Viksberg, Riksten eller Körunda. Jag vet att vi kan nå långt på en säsong.


Uppdaterad 2018-04-21 / SP