Uppdaterad 2020-07-08 / SP

Policy vid spel, banguide och slopetabell


Policy vid spel 2020

Policyn är gemensam för alla GolfStars anläggningar.

 

Speltempo, golfvett och golfbilar

Spelare ska hålla ett speltempo på maximalt 4,5 timmar för 18 hål i en 4-boll. Vid "tomt" hål före - släpp igenom bollen bakom!  En långsam boll kan tas av banan, i förekommande fall utan rätt till återbetalning av greenfee.

Max två golfbilar per 3/4-boll, en per 2-boll. Personalen har rätt att para ihop spelare till en bil. Högst 4 spelare i varje boll. Vid överträdelse kan hela bollen avvisa enligt ovan.
Paus efter 9:e hålet är inte obligatoriskt. Boll  som ej tar paus bör släppas igenom.


Ansvar i bollen

Den spelare i bollen som har lägst handicap ansvarar för att spelet inte onödigt fördröjs och att övriga spelare i bollen iakttar golfvett och golfetikett.


Hundar på anläggningen

Hundar kan medtas på banan om de alltid hålls kopplade och spelaren ansvarar för att ”plocka upp” efter hunden med medhavda plastpåsar. Hundägaren måste dock alltid inhämta ett OK av övriga spelare i bollen på att hunden får gå med. Hundägare med hundar som inte är kopplade, stör eller skrämmer andra spelare kan varnas och kan komma att utestängas för framtida spel. Hundar är inte tillåtna i klubbhuset p.g.a. allergirisk och hygienkrav vid serveringen.


Barnvagnar på banan

Barnvagnar är tillåtet på banan på vardagar med låg beläggning. Sunt förnuft och totalansvar från barnets föräldrar/målsman gäller. Vid osäkerhet, ring gärna reception i förväg.

  

Banguide 

Här hittar Du vår banguide.


Slopetabell

Banans slopetabeller hittar du som pdf-filer längst ner på sidan.