Uppdaterad 2020-04-02 / SP

Viksbergs Golfklubb

Viksbergs Golfklubb bildades 1990 och 18-hålsbanan öppnades för spel 1991. Det utbyggda klubbhuset färdigställdes 2005. Om detta och lite annat kan du läsa i en liten historik som finns som bifogad fil längst ner på sidan. Hittar du sakfel eller har andra synpunkter är du välkommen att kontakta sekreteraren - klicka här

Golfklubben ansvarar, sedan driften av banan utarrenderades till GolfStar Sverige AB, enbart för den idrottsliga och sociala verksamheten som normalt bedrivs i en golfklubb och som redovisas under rubrikerna KLUBBVERKSAMHET respektive TÄVLINGSVERKSAMHET. Klubben utövar också tillsyn av fastställt skötselavtal.

I och med att GolfStar Sverige AB övertagit ansvaret för driften av banan erbjuds klubbens medlemmar numera medlemskap som innebär tillgång till ytterligare 14 st 18-hålsbanor och fem 9-hålsbanor i Stockholmsområdet.

GolfStar Sverige AB ansvar för driften, innebär inte enbart skötsel av banan utan också ansvar för byggnader och parkering och det som finns runt dessa anläggningar. GolfStar ansvarar också för bokning, medlemsregister, reception, kafé/restaurang, shop, drivingrange, pro och företagsgolf.
Reception, kafé/restaurang och shop är utarrenderat till Vistabergsgruppen AB - Stefan och Martin.

Läs mer under respektive sidorubrik snett upp till höger.