Utveckla din golf med mer träning och kunskap!


Tematräning - Utvecklingskurs - Bli klar-kurs - Nybörjarkurser/Grönt kort – Sommarskola vuxna - Sommarläger junior  


Tematräning

Varje grupp är 4 - 6 personer och vi tränar totalt 3 tim. 
Pris: 595 kr/tema
 
- Svingträning med svinganalys 2 x 1,5 tim.
Jag förklarar min syn på svingen och jobbar på grunderna i svingen. Vi har en gemensam svinganalys av gruppens svingar. 

- Närspelsträning putt & chippanalys 2 x 1,5 tim
Vi har stationsträning med 6 olika övningar med olika lägen på puttning och chippning. En av stationerna filmar jag och gör en analys av tekniken.

- Wedge & bunkerträning med analys 2 x 1,5 tim
Vi jobbar på säkerheten i slagen och utvecklar längdkänslan på wedgarna och bunker. Vi analyserar tekniken och ger feedback på utveckling av teknik. 

- Spellektion 9 hål med svinganalys 3 tim
Jag går med på banan för att observerar och ger feedback på spelstrategi och rutiner mm. Jag filmar och analyserar spelet på banan som du får ta del av efter rundan. 

Mer info och datum för samtliga teman - se Gruppträning snett upp till höger.


Utvecklingskurs dagtid

Här tränar vi på samtliga moment inom golfen allt ifrån svingen, träklubbor, wedgar, bunker, chippar och puttning. Träningen passar dig som har hcp 36 ner till singel hcp. Jag lägger större delen av träningen på svingteknik och jobbar efter grunderna i svingen – grepp, uppställning och sikte. Första passet börjar vi med extra långt pass för en gemensam genomgång av svingteknik samt svinganalys på våra svingar. Vi tränar också på wedgar, bunker och närspel.
Pris: 795 kr
Mer info och datum - se Privatlektioner snett upp till höger.


Bli-klar-kurs – hcp 36

Kursen är öppen för dig som har gått en nybörjarkurs eller har ett hcp mellan 37 - 54  och vill komma ner till hcp 36. Vi repeterar grunderna och tränar för att klara av hcp 36. Vi tränar 4 gånger praktik och ni spelar 4 gånger på banan. Kursen är intensiv för att få resultat och framförallt att du ska bli bekväm ut på banan utan att du ska känna någon stress när du spelar.
Kursens längd: 4 x 75 min svingträning/närspelsträning plus 4 x 9 hål spel.
Pris: 1595 kr
Mer info och datum - se Nybörjare/Grönt kort snett upp till höger.      


Nybörjarkurser – grönt kort

Kurserna följer Svenska golfförbundets och PGA:s riktlinjer för "Grönt kort".
Vi vägleder dig till grönt kort – hcp 54 och vidare till nästa steg i din utbildning. Målet är att nå handicap 36,0 eller bättre under säsongen. Efter kursens slut har du möjlighet att spela på banan tillsammans med en fadder.
Pris: 1995 kr 
Mer info och datum - se Nybörjare/Grönt kort snett upp till höger.          


Sommarskola vuxna

3 heldagar där vi tränar golf på förmiddagen och spelar på eftermiddagen. Vi lägger mycket fokus på närspelet när vi tränar och ute på banan jobbar vi med spelstrategi. Jag följer med ger feedback och coachar på banan eventuellt spelar jag också. Efter kursens slut så får samtliga med sig en resumé på träning. Kursen är lämplig för dig som har hcp 15 – 36. 
Pris: 1995 kr inkl träning, spel, lunch och kaffe.
Mer info och datum - se Gruppträning snett upp till höger.          


Sommarskola juniorer 8 – 15 år

Mycket populär golfskola med mycket spel och träning på banan. Både nybörjare och juniorer som har hcp är välkomna att vara med. Vi går igenom grunderna inom golfen så som golfsving, puttning, chippning, pitchning och bunker. De kommer även att lära sig golfvett och några regler som är nödvändiga på banan. Det viktigaste är att barnen har kul men även att de får en bra introduktion till golfen. 
Detta ingår: Lån av bag/klubbor, rangebollar, spel på bana, lunch och fika på eftermiddagen.
Pris: 1695 – 1995 kr
Mer info och datumklicka här!


Uppdaterad 2017-04-12 / SP