Företagsgolf

På Viksberg erbjuder vi företagsevenemang och företagspaket som presenteras nedan.

Har du frågor om dessa arrangemang eller andra frågor med anknytning till företagsgolf är du välkommen att kontakta platsansvariga Malin Lindström - e-post - eller

GolfStar Företag
Maria Graf - e-post - eller telefon: 0770-22 00 74
.

Välkommen med ditt företag till trivsamma Viksberg!


Företagsevenemang

Funderar du på att bjuda dina kunder, leverantörer, anställda på företagsgolf?

Vi har lång erfarenhet av att planera och genomföra företagsgolfevene-mang. Genom vår tävlingsservice skapar vi de bästa förutsättningarna som behövs för en framgångsrik företagsgolf. Vi är tidigt med i planeringen och hjälper dig som arrangör med utformning av inbjudan, framtagning av prisbord och menyförslag. Allt för att ingen viktig detalj ska glömmas bort och för att dina gäster ska få en så trevlig upplevelse som möjligt.

I tävlingsservicen ingår också framtagning av startlista, scorekort, incheckning, mätning av längsta drive och närmast hål, mottagning av scorekort och sammanställning av resultatlista i färg som samtliga deltagare får i samband med prisutdelningen. Dessutom ingår banguide och lån av golfvagn.

Hör gärna av er för mer information och bokning!


Business Club

I GolfStars Business Club finns ett flertal möjligheter när det gäller val av partnerpaket för både större och mindre företag.
Vi erbjuder medlemskap i affärsnätverk såväl som exponeringspaket och hjälper er hitta den lösning som passar ert företag bäst.

Läs om våra företagspaket - här!

Kontakta oss så ta vi fram den bästa lösningen för just ditt företag.


Uppdaterad 2017-04-24 / SP