Medlemskapet 2019 - några nyheter och kompletteringar

Som framgick av gårdagens Senaste nytt förlängs det erbjudande som du fick i september till 18/11. GolfStar har idag beslutat att erbjudande skickas ut på nytt och då med en faktura på det belopp som framgår av erbjudandet. I korthet; Heltids- och VIP-medlemmar erbjuds LARGE-medlemskap för 6495:-, vilket är en rabatt på 2.500:- (avgift och rabatt är lägre för juniorer och knattar), VIP vardag- och vardagsmedlemmar erbjuds SMALL-medlemskap för 4.995 kr, vilket är en rabatt på 1.000:-.Dessa erbjudanden är bättre än de som förevarit i kampanjen under oktober.

Om du inte vill acceptera erbjudande, utan du vill istället ha den fakturering som redovisades i en bifogad fil (Medlemskap och avgifter 2019_rabatter) i gårdagens Senaste nytt, ska du kontakta GolfStars kundtjänst – kundtjanst@golfstar.se – och be om en ny faktura.

Du som är VIP-medlem och inte vill acceptera LARGE-medlemskapet kommer att i ditt SMALL-medlemskap får samma avgift som VIP vardagmedlemmen får i sitt erbjudande, d v s du får betala 4.995:- istället för det belopp som du erbjöds i gårdagens Senaste nytt.

För dig som är 75 år eller äldre och är nöjd med att spela enbart på Viksberg införs ett seniort medlemskap – GolfStar VIKSBERG 75 år+ - med en ordinarie avgift 3.645:-. Är du redan heltidsmedlem och 75 år+ får du nu en faktura på 3.145 kr, d v s en rabatt på 500:- på ordinarie avgift, istället för den i går ”utlovade” fakturan på 4.495 kr. Ibland kommer jultomten tidigt. Detta medlemskap ersätter GolfStar VIKSBERG 22-29 år, som därmed utgår ur ”sortimentet”.

Detta nya medlemskap finns redovisad i den uppdaterade bilagan nedan.<< Tillbaka