Medlemskap 2019 – det här gäller

I vårt senaste nyhetsbrev 09-27 anges:
 • Avtalsdiskussion med GolfStar: I princip är vi nu muntligt överens om ett avtal för 2019. Sannolikt inom de närmaste veckorna är allt påskrivet. Vi återkommer inom kort med ytterligare information angående medlemskap.
 • GolfStar förändrar sina medlemskapsformer 2019, både benämningar och till viss del innehåll. De ersätter sina gamla medlemsskapsformer – GolfStar PLAY … - med 5 nya: GolfStar LARGE, MEDIUM, SMALL, 9-HOLES och GREENFEE.

 • GolfStar har i sin kampanj till våra medlemmar under september angett att våra ”egna” medlemskapsformer (VIP eller de med spelrätt enbart på Viksberg) inte kommer att finnas kvar 2019. Det vet vi ännu inte men det är sannolikt, eftersom GolfStar vill ”städa” bland alla medlemskapsformer. Vi har lämnat förslag på hur våra ”egna” medlemskapsformer ska överföras till GolfStars nya och vilken avgift som ska gälla för 2019. På det har vi inte fått något svar.
   

  För er som nu har ett GolfStar PLAY …-medlemskap gäller att ni inför 2019 väljer vilket av den nya medlemskapen ni vill ha enligt den information som GolfStar ger avseende benämningar och avgifter. 

  Kommer Viksberg att finnas kvar 2019? Enklaste svaret på den frågan är att hänvisa till GolfStars hemsida, där de som nyhet 23/9 anger vilka banor som kommer att finnas tillgängliga 2019 och där finns Viksberg med.
   
  Vi utgår givetvis från att det ska finnas ett påskrivet avtal för 2019 innefattande medlemskapsformer och avgifter innan GolfStar skickar ut fakturorna för nästa års avgifter. 

  Den här artikeln kommer att uppdateras så snart vi har något nytt att informera om i denna fråga. Vi är tacksamma om du till alla som påstår, vet, har hört redovisar innehållet i det här mejlet. 

  Har du frågor vänder du dig till styrelsens sekreterare – styrelsen@viksbergsgolf.se 


  /Stellan

 

 

 

 

 

 

 


<< Tillbaka